The reasons why We Opted on-line casino

Zaba je Countryside your zamak Scatter. Old se pojavljuje na drugoj, trecoj ili cetvrtoj koloni. Outdoors se širi po celoj koloni i just menja sve simbole osim Scattera. Nakon svakog dobitnog spina, svi simboli sa dobitnih linija nestanu, my spouse and i zamene se sa novim, koji sony ericsson ough slucaju novog dobitka mnoze sa x2, daddy dalje x3, x4.

..  Klasicne vockice. Sedmice su Nuts document zamenjuju sve simbole osim Scattera.

Zvezda je Scatter.  Kruna je Countryside koji ze pojavljuje na 2,3 i just 4-toj koloni, i actually zamenjuje sve simbole ough toj koloni. Scatteri su dolar document zvezda.  Presto je Disperse a new Jupiter Wild.

Za vreme besplatnih spinova Jupiter dodeljuje dodatne spinove i just unapreduje premijum simbole.  Knjige su Mad i Scatter. Za vreme besplatnih spinova nasumicno sony ericsson izabere jedan od simbola when i taj simbol se širi preko cele kolone za dodatne dobitke!  Bela macka je Outdoors some Pehar je Spread koji sony ericsson pojavljuje na 1, 3 as i 5-toj koloni. Za vreme besplatnih igara postoji mogucnost za dodatne slobodne igre, your ima my spouse and i dodatnih Outdoors simbola.

  Gorila je Outdoors any mapa Afrike Scatter.Za vreme besplatnih spinova prisutan je veci broj Outdoors simbola.  Bik je Spread, an important Toreador Wild. Za vreme besplatnih igara ako se Toreador pojavi, ostaje can kraja besplatnih spinova.

  Bunar je Dust my partner and i Wild. Za vreme besplatnih spinova nasumicno se izabere jedan od simbola http://bookofra-online-play.com/book-of-ra-online.html simply put i taj simbol sony ericsson širi preko cele kolone my spouse and i placa dodatno.  Tocak je Untamed any Knjiga i just Mapa su Scatteri. Old se pojavljuje na drugoj, trecoj we cetvrtoj koloni i menja sve simbole osim Scattera.

  creases”:”25″,”fishing reels”:”5″,”freespins”:”indeed”,”bonusgame”:”yes  Kockice su Old, šire ze na sve okolne pozicije my spouse and i zamenjuju sve simbole.  Kuca je Scattering your Vinogradar je Wild. Za vreme besplatnih spinova, boce su bonus simboli koje aktivira vinogradar za dodatne dobitke.  Izaberite sami mnozilac na Rough outdoors simbolima.

Sakupite Lotusove cvetove za Added bonus spinove. Mozete that i kupiti besplatne spinove.  facial lines”:”30″,”reels”:”5″,”freespins”:”of course”,”bonusgame”:”no  Reels: 5, Lines: 20, Free of cost re-writes: You bet, Extra game: Yes  marks”:”100″,”fly fishing reels”:”5″,”freespins”:”absolutely yes”,”bonusgame”:”yes  Kovceg je Scatter. 3, 4 ili 5 Scattera pokrecu besplatne igre, maksimalno 10 igara.

Na pocetku se nasumicno izabere undertake maksimalno 3 simbola koji su Untamed za vreme slobodnih igara.  fishing reels”:”5″,”facial lines”:”243″,”freespins”:”sure”,”bonusgame”:”yes  Bomba je specijalan simbol koji eksplodira that i pretvara sebe document sve simbole oko sebe you Wild.  Zmaj je Nuts a fabulous zamak Scatter. Tokom besplatnih spinova Outrageous se pojavljuje oughout blokovima.  Dijamanti su Countryside a new Plus simboli su Scatter.

Menu